Faldekoráció

Ahányszor rápillantunk egy üres falfelületre, azonnal elgondolkodunk, hogy valyon mivel lehetne feldobni azt, egyáltalán mit érdemes feltenni a a falra, ami tükröz bennünket, vagy ami esetleg hatással lehet ránk.

Hub Rectangular tükör 24X36 fehér

Ár: 59 389 Ft

Umbra Perch falipolc nikkel

Ár: 12 540 Ft

Umbra Perch falipolc sárgaréz

Ár: 12 540 Ft

Umbra Hubba ívelt tükör 34x36

Ár: 58 520 Ft

Umbra Hub íves tükör 24x36

Ár: 62 590 Ft

Umbra Convexa fali tükör sárgaréz

Ár: 37 620 Ft

Umbra Misto tükör réz

Ár: 50 160 Ft

Umbra Shield fali tükör

Ár: 50 160 Ft

Umbra Exhibit fali tükör fekete

Ár: 37 620 Ft

Umbra Exhibit fali tükör sárgaréz

Ár: 37 620 Ft

Echo 64x54 cm-es fali tükör állítható berakással

Ár: 64 900 Ft

Perch 61 cm-es fali tükör 2 db integrált sárgaréz színű polccal

Ár: 57 200 Ft

Játszhatunk a színekkel, formákkal, mélységet adhatunk a felületnek, vagy kiemelhetjük azt, egy kis trükkel nagyíthatjuk is a teret, de akár egy kis játékosságot is vihetünk bele a megszokottól eltérő formákkal. Választhatsz akár egy egyedi feliratot, 3D faldekorációt, látványos tervezésű kaspót, vagy akár egy szokványostól eltérő tükröt is, a lényeg mindig az, hogy jó érzés töltsön el, amikor ezekre a kiegészítőkre pillantasz. Mariposa fém fali pillangók üde tánca a falon, mosolyt csal az arcunkra.

Ezek a kis apró dekorációk élettel töltik meg falunkat, csak a képzeletünk szabhat határt annak, hogy hogyan helyezzük fel őket, legyen szó akár egy gyerekszobáról, ahol táncot járhatnak gyermekünk ágya körül, de keretezhetünk vele egy kedves fotót is nappalink falán. Szállhatnak kis pillangóink akár virágról virágra is, tavaszi hangulatot kölcsönözve annak a falrésznek, ahol Bloomer faldekorációk jelenítik meg a virág alakot.

Nem csak otthonunkban, de akár egy étterem, kávézó, vagy borozó falán is kedvesen mutat a szőlőlevél formájú Vines faldekor. Gondosan ápolt növényeidnek egyedi, különleges kaspót keresel? Trigg fali dekoráció, geometrikus alakjával a megszokottól eltérően biztosítja számodra, hogy növényed a legjobb kezekbe, vagyis kaspóba kerüljön. Újszerű, fiatalos, trendi, motiváló. Ezekkel a szavakkal lehetne tömören leírni a fali feliratokat. Mantra faldekor szövegei erőt adhatnak a hétköznapokban, inspirálhatnak bennünket, de tökéletes ajándék lehet családtagoknak, barátoknak is.