Ékszertartó állvány

Buddy Ring gyűrűtartó króm

UMBRA

Ár: 9 200 Ft

Utolsó 2 db raktáron!

Cascada több szintes kozmetikai tartó, asztali rendező

UMBRA

Ár: 11 900 Ft

Dachsie tacskó alakú gyűrűtartó

UMBRA

Ár: 6 300 Ft

Little Black Dress ékszertartó 17 akasztóval, 33 zsebbel

UMBRA

Ár: 4 500 Ft

Kifutó termék!

Orchid ékszertartó állvány orchidea virág alakú szürke

UMBRA

Ár: 13 090 Ft

Pillar ékszertartó állvány fiókkal dió, fekete

UMBRA

Ár: 12 500 Ft

Poise ékszertartó tálca, kiegészítő tartó sárgaréz

UMBRA

Ár: 10 500 Ft

Utolsó 2 db raktáron!

Prisma ékszertartó állvány sárgaréz

UMBRA

Ár: 12 990 Ft

Prisma ékszertartó L sárgaréz

UMBRA

Ár: 9 300 Ft

Tesora állítható váza arany

UMBRA

Ár: 18 400 Ft

Utolsó 2 db raktáron!

Tesora ékszertartó állvány fehér, nikkel

UMBRA

Ár: 16 800 Ft

Akciós

Tesora ékszertartó állvány füstszürke

UMBRA

Ár: 15 500 Ft 12 900 Ft

Utolsó 1 db raktáron!

Kifutó termék!

Imádott ékszereinket ezentúl nem kell a fiók mélyén tárolni, hiszen egyszerű, de annál szemet gyönyörködtetőbb megoldást nyújtanak a SilentDesign ékszertartó állványai, ékszertartó dobozai. Biztosan mi is ütköztünk már abba a problémába, hogy reggel siettünk volna a munkahelyünkre, vagy délután siettünk volna, hogy ne késsünk el a barátainkkal megbeszélt találkozóról, de nem tudtunk időben elindulni, mert nem találtuk kedvenc karkötőnket, nyakláncunkat. Az „Ékszertartó állvány” névre keresztelt kategória alatt bőven tudunk válogatni, hogy erre a problémára megoldást találjunk, és garantáltan olyan ékszertartó állványt, ékszertartó dobozt fogunk kézhez kapni, ami nemcsak a mindennapjainkat teszi könnyebbé és hatékonyabbá, de otthonunkat is szebbé varázsolja! Legyen szó az előszobáról, a fürdőszobáról, a hálószobáról, esetleg a nappaliról, minden szobát és helyiséget ízlésesen fognak dekorálni ékszertartó állványaink, dobozaink! 

Elegáns, egyedi megjelenésű megoldást kínálnak gyűrűtartó állványaink, melyek a modern szobrászat ihlette stílussal a lakás bármely pontjának ékes díszei lehetnek. Egy elegáns elefánt, hattyú, akár egy kedves nyuszi vagy tacskó kutyus, esetleg egy markáns vonalvezetésű zsiráf mutatna jól az asztalon? Különböző színű és formájú gyűrűtartókon helyezhetjük el szebbnél szebb ékszereinket. Csak hogy pár példát is említsek: kiemelt jelleggel tudjuk ajánlani a ZOOLA PUPPY kutyás gyűrűtartót, vagy a cicásoknak a ZOOLA CAT gyűrűtartót! Ha viccesebb, jópofa irányba szeretnénk elmenni ékszertartók terén, akkor a DACHSIE tacskó alakú gyűrűtartó is szóba jöhet, de hasonlóan zseniális választás lehet az ANIGRAM gyűrűtartó zsiráf is!

A praktikusságot, és az egyszerű, kifinomult világot tükrözik rendszerező állványaink, melyeket akár kis gyűrűtartó fiókkal is megtalálhatjuk kínálatunkban. Ezeket a megoldásokat azoknak ajánljuk legfőképp, akik imádják, ha valami multifunkcionális, hiszen több legyet ütünk egy csapásra! Mindemellett helyet is spórolunk meg, hiszen nem kell egyszerre több ékszertartóba beruházni, elég csak egyre! Ilyen fiókos tárolóval rendelkezik a PILLAR ékszertartó állvány fiókkal, a STOWIT ékszertartók, vagy választhatjuk az egyszerű, letisztult formavilágú TRIGEM ékszertartókat is, réz és fehér színekben. Micsoda egyedi ajándék ötletek hölgyeknek!

Az előbb említetteken felül találhatók a SilentDesign széles választékában olyan ékszertartó állványok is, amelyek nem feltétlen rejtik el szebbnél szebb ékszereinket a szemünk elől, sőt! Rendkívül elegánsan, látványosan, de ugyanakkor ízlésesen jelenítik meg őket, így otthoni dekorációnkat nem csak az ékszertartó állvány, de maguk az ékszereink is fel fogják dobni! TRIGEM ékszertartóink különböző színekben és méretekben nyújtanak meghökkentő, és egyben rendkívül elegáns megjelenést egy hálószobának, vagy akár egy fürdőszobának. Annak érdekében, hogy még jobban kiemeljük különleges ékszereink egyediségét, választhatjuk a merész megjelenésű PRISMA ékszertartókat is, impozáns sárgaréz színben. Hasonlóan kitűnő választást nyújtanak a TESORA ékszertartó állványaink, vagy a TESORA ékszertartó dobozok, de ha természetességet szeretnénk csempészni otthonunkba maximális eleganciával karöltve, akkor az ORCHID ékszertartó fa is kiváló választás lehet! Ugyanakkor, ha meg szeretnénk őrizni a diszkréciót, akkor a különböző színű és kivitelezésű ékszertartó dobozokra irányítanánk mindenki figyelmét! Ilyen ékszertartó doboz a MOONA ékszertartó és kozmetikai tartó vagy a SPINDLE ékszertartó doboz!

Lényeg a lényeg, hogy akármelyik ékszertartó állvány, ékszertartó doboz mellé essen választásunk, legyen az állat vagy fa formájú, esetleg hagyományosabb alakú, mindenképpen olyat fogunk választani, amely ékköve lesz majd előszobánknak, nappalinknak, fürdőszobánknak, hálószobánknak! A SilentDesign-ra mindig számíthatunk, ha gyönyörű, dekoratív ékszertartó állvánnyal, ékszertartó dobozzal szeretnénk otthonunkat szebbé varázsolni!