Kedves Ügyfeleink!

Webáruházunk 07.26 - 07.30 között zárva tart.

Megrendeléseiket a zárva tartási idő alatt is leadhatják, ezen időszak alatt leadott rendelések, 08.02-tól kerülnek feldolgozásra.

Köszönjük türelmüket!

Indultál már késve otthonról azért, mert nem találtad kedvenc karkötőd, vagy a fiók mélyéről előhalászott nyakláncod próbáltad kibogozni türelmetlenül?

Oldalak

Imádott ékszereid ezentúl nem kell a fiók mélyén tárolnod, hiszen egyszerű, de annál szemet gyönyörködtetőbb megoldást nyújtanak ékszertartó állványaink, dobozaink.Elegáns, egyedi megjelenésű megoldást kínálnak gyűrűtartó állványaink, melyek a modern szobrászat ihlette stílussal a lakás bármely pontjának ékes dísze lehet. Egy elegáns elefánt, hattyú, akár egy kedves nyuszi, vagy tacskó kutyus, esetleg egy markáns vonalvezetésű zsiráf mutana jól az asztalon? Különböző színű, és állatformájú gyűrűtartókon helyezheti el ékszereit.A praktikusságot, és az egyszerű, kifinomult világot tükrözik rendszerező állványaink, melyeket akár kis gyűrűtartó fiókkal is megtalálhatod kínálatunkban. Ilyen fiókos tárolóval rendelkezik a Jewel rack ékszertartó állvány, vagy választhatod az egyszerű, letisztult formavilágú Trigem ékszertartót is, réz és fehér színekben.Micsoda egyedi ajándék lehetőség hölgyeknek! Dress ékszertartóink különböző színekben, és méretekben nyújtanak meghökkentő, és egyben rendkívül elegáns megjelenést egy hálószobának, vagy akár egy fürdőszobának.Hogy még jobban kiemeljük különleges ékszereink egyediségét, választhatjuk a merész megjelenésű Prisma ékszertartókat is, ipozáns sárgaréz színben.Ha csupán egy kis kedves megjelenésű dobozkára vágysz ékszereid számára, remek megoldást nyújtanak a kerek, vayg szögletes, különböző színű, és méretű ékszertartó dobozaink.Tegyük ki a falra, és dekorációként tekintsünk gyönyörű láncainkra, karkötőinkre, kiegészítőinkre! A Valerina ékszertartót ajtóra is akaszthatod, vagy falra is felhelyezheted.