Egyéb füdőszobai kiegészítők

Fürdőszobai felszerelésünk az apróságoktól lesz teljes! Ezért a SilentDesign prémium lakberendezési webáruházban az ,,egyéb fürdőszobai kiegészítők" alatt megtalálhatunk mindent, amire egy design fürdőszobának szüksége van! Ilyen a fürdőkád polc, zuhanypolc, fürdőszobai fogas, design akasztó, fürdőszobai szék, zuhany sarokpolc, kozmetikai tartó és polc, design szennyestartó, szennyeszsák, design tükör, és még rengeteg más, melyekkel megalapozhatjuk luxus otthonunk dekorációját! 

Egyéb füdőszobai kiegészítők

Ara kifordítható tárolókosár L homok/antracit

BLOMUS

Ár: 8 400 Ft

Utolsó 1 db raktáron!

Ara kifordítható tárolókosár L homok/bézs

BLOMUS

Ár: 8 400 Ft

Ara kifordítható tárolókosár M homok/antracit

BLOMUS

Ár: 7 700 Ft

Utolsó 1 db raktáron!

Ara kifordítható tárolókosár M homok/bézs

BLOMUS

Ár: 7 700 Ft

Ara kifordítható tárolókosár S homok/antracit

BLOMUS

Ár: 6 900 Ft

Ara kifordítható tárolókosár S homok/bézs

BLOMUS

Ár: 6 900 Ft

Utolsó 2 db raktáron!

Ara kifordítható tárolókosár XL homok/antracit

BLOMUS

Ár: 18 300 Ft

Utolsó 1 db raktáron!

Ara kifordítható tárolókosár XL homok/bézs

BLOMUS

Ár: 18 300 Ft

Ara tároló doboz tetővel antracit

BLOMUS

Ár: 11 500 Ft

Ara tároló doboz tetővel bézs

BLOMUS

Ár: 11 500 Ft

Ara tároló doboz tetővel fehér

BLOMUS

Ár: 11 500 Ft

Akciós

Ara tároló doboz tetővel mentazöld

BLOMUS

Ár: 11 500 Ft 6 900 Ft

Utolsó 1 db raktáron!

A hétköznapjainkban a kikapcsolódást általában a fürdőszobánk jelenti. Miért is? Mert ez az a hely otthonunkban, ahol le tudjuk vetkőzni gátlásainkat, és ahol igazi én-időt tudunk tölteni. Kellemesen, a meleg víz alatt fürdés vagy zuhanyzás közben. Viszont fontos megjegyezni, hogy a fürdőszoba nem csak egy praktikus dolog, hanem legalább olyan esztétikus is lehet! Mire is gondolunk ez alatt a SilentDesign webáruháznál? Arra, hogy nemcsak a praktikumot tartjuk szem előtt, amikor kiválasztottuk, milyen fürdőszobai felszerelést szeretnénk forgalmazni, hanem a dizájnt, a megjelenést is! Ezért minden nálunk kapható fürdőszoba felszerelés, mint a design tükör, kozmetikai tartó, kozmetikai polc, design szennyestartó, szennyeszsák, zuhanypolc, fürdőkád polc, design akasztó, zuhany sarokpolc, fürdőszobai szék vagy fogas, különleges, egyedi dizájn öltött, hogy dekorálhassa otthonunkat! Így, egy luxus fürdőszobai felszereléssel igazán ki tudunk lógni a sorból, és ki tudunk lépni az egyszerű, szürke hétköznapi használati tárgyak sorából. 

Ilyen egyedi, különleges fürdőszobai kiegészítőnk az egyre nagyobb sikernek és hírnévnek örvendő FRISCO LOUNGE szennyestartó. A Blomus design szennyestartója azért ilyen felkapott, mert luxus vászon érzetet sugároz magából, miközben műszálból készült. Ez azért hatalmas előny, mert beletehetjük ruháinkat akármilyen folttal, az nem fogja befogni a FRISCO LOUNGE design szennyestartónkat! Hasonló népszerűségnek örvend az ALLIRA ORGANIZER, amely asztali rendszerező, kozmetikai tartó és váza is egyben! Kinek ne lenne szüksége egy ilyen mértékig multifunkcionális otthoni kiegészítőre? Ha már praktikum, nem tudunk elmenni a hajszárítótartó mellett sem. Például a német Blomus NEXIO hajszárítótartója egy kifejezetten elegáns darab, mely hosszúéletű is, hiszen rozsdamentes acélból készült. Egy mérleg is nagyon hasznos darabja lehet fürdőszobánknak, ugyanis elhanyagolhatatlan része életünknek, ha az egészségünkről van szó. Szeretnénk vagy nem, a mérlegre alkalmanként rá kell állni, hogy nyomon követhessük, milyen irányba tart az egészségünk! Erre kiváló és dizájnos megoldást nyújtanak a sokszínű RAINBOW mérlegek

Fürdőszobánkban kulcsfontosságú szerepet játszhatnak az apró dolgok is, mint egy design fali fogas vagy akasztó. Nem csak használat, de megjelenés és összhang szempontjából is! Ezért fali akasztók és fogasok rendkívüli széles, ugyanakkor alaposan megválogatott kínálatával várjuk látogatóinkat! Ilyen prémium akasztó például a VASCO dupla fali akasztó, melyre igazából 4 dolgot is akaszthatunk. Sőt, legtöbb akasztónk rozsdamentes acélból készült, így a fürdőszobai környezettől függetlenül sokáig fogjuk tudni őket használni! A WC ülőke jó megválasztása is fontos mellékhelyiségünknek, fürdőszobánknak, mind design, mind kényelmi szempontból. Így választhatunk hagyományosabbat, mint a DIAMANTE WC ülőke, vagy színesebbet, különlegesebbet, mint a GRANATO 3D nyomtatott WC ülőkék! Egy fürdőszobai polccal, legfőképpen egy fürdőkád polccal, mint az AQUALA, egy csipet luxust viszünk nemcsak fürdőszobánkba, hanem az életvitelünkbe is. Természetesen a tükör is elhanyagolhatatlan része bármely fürdőszobának, így nálunk belőlük sincs hiány! Design tükreink közé tartozik a PERCH 61cm-es, nagy méretű fali tükör, amihez ráadásul jár még két integrált polc is! A hulladékgyűjtők elhanyagolhatatlanok, ha fürdőszobánk tisztaságának fenntartásáról van szó, így ebben a feladatban például a TUBO pedálos hulladékgyűjtő nagy hasznunkra válhat. Sokan szeretnek megpihenni fürdés után, így nekik ajánljuk fürdőszobai székeinket, mint a CO76! Akárhogy is döntsünk, a SilentDesign webáruházban mindent megtalálunk, amire csak szükségünk lehet!