ADVENT- Karácsony előtti 4 hét amivel kezdetét veszi a legmeghittebb ünnepkör egészen a Vízkeresztig. Az Advent a keresztény ünnepkörhöz kapcsolódó időszak, melyben az első varásnap Szent András napjához legközelebb eső vasárnap, mely egyúttal az egyházi év kezdetét is jelenti. Az Adventi készülődés alkalmával meghitté tesszük otthonunkat a téli hónapokra, lényünket és környezetünket áthatja az ünnepi készülődés és ezért számos adventi dekorációs tárggyal vesszük körbe magunkat, ezzel fokozva az ünnepi hangulatot.  

Akciós

Lucia LED lámpás telt

Ár: 19 490 Ft 13 690 Ft

Akciós

Lucia LED lámpás vékony

Ár: 16 490 Ft 11 490 Ft

Fiji tál

Ár: 9 990 Ft

Lonely szögletes mécsestartó

Ár: 16 490 Ft

Lichtermeer mécsestartó

Ár: 14 990 Ft

Cubo mágneses mécsestartó

Ár: 9 990 Ft

Stjerne LED mécses S

Ár: 3 990 Ft

Stjerne LED mécses M

Ár: 4 990 Ft

Stjerne LED mécses L

Ár: 5 990 Ft

Earth váza

Ár: 66 990 Ft

Honolulu mécsestartó

Ár: 11 990 Ft

Botswana mécsestartó XL

Ár: 66 990 Ft

Célszerű az ünnep színeit és elegáns kiegészítőit a lakásunkhoz igazítani, és megteremtve ezzel is a varázslattal teli bensőséges hangulatot. Számtalan adventi dekoráció és lakberendezései kiegészítő közül válogathatnak oldalunkról. A Philippi német családi manufaktúra széles választékkal készül az adventi-karácsonyi ünnepekre. Mind színeiben, mind anyagválasztásában jól tükrözi, hogy a hagyományokat megtartva, néhol újragondolva a formákat és anyagokat nagyon elegáns, mind a klasszikus, mind pedig a modern otthonokba jól passzoló megoldásokat kínál.

Az Adventi ünnepi hangulatnak az elengedhetetlen dísze a különböző gyertya- és mécsestartók, melynek fénye melegséggel töltik be a teret és tovább fokozzák az adventi várakozás életérzését.

A SilentDesign kínálatában számos egyedi formával és anyaggal megálmodott adventi koszorút és mécsestartót, gyertyatartót sorakoztat fel. Mindenki megtalálja mind stílusában, mind hangulatában a hozzá közelállót. A német Blomus és Philippi gyártónk magas minőségű, exluzív gyertyatartói igazán egyediek és különlegesek.

Az Adventi dekorálásban segítenek a Philippi gyártó különleges karácsonyfa díszei, melyeket bőrből és fémből készítette a tervező, ahol a modern és egyedi anyaghasználatot ötvözte a karácsony hagyományos színvilágával, a piros, ezüst és fehér színekkel. Egy-egy kedves kis rénszarvas, esetleg csillag dekoráció a lakás bármely pontjára függesztve kedves kiegészítője feldíszített otthonunknak. 

Olyan karácsonyi díszekből és dekorációkból is tudunk alternatívát nyújtani, melyet a természet ihletett, és környezetbarát anyagból lett megálmodva. Ilyenek a Philippi fa angyalkái, melyek kedves kiegészítői otthonunkak, és dekorálásuk során a gyermekeket is bevonhatjuk ebbe a kedves családi eseménybe.

Nemcsak karácsonyfa díszekkel, asztali díszekkel és gyertyatartókkal dekorálhatjuk ki lakásunkat ünnepek alkalmával, de számos szép vázával és benne elhelyezett fenyőgallyal, esetleg tálakba bemutatott termésekkel is dekorálhatjuk lakásunk bármely pontját.