yannis muanyag szek fekete
yannis muanyag szek fekete
GEDY S.p.A

Yannis műanyag szék fekete

Szín
Szín:   Fekete
Fehér
A terméket jelenleg nem forgalmazzuk.
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Minden helyzetben számíthatunk a YANNIS fürdőszobai székre, mindig lehet támaszkodni rá, ha segítségre van szükségünk, illetve jelentősen megkönnyíti mindennapjainkat a fürdőszobában.

Nem csak funkcióiban hasznos a YANNIS szék, de dekoratív elem is, hiszen fényes, elegáns felszínével dekorálja is fürdőszobánkat.

Két színben kapható a YANNIS fürdőszoba szék: fehér és fekete. Mindkét szín berakható bármilyen színű, stílusú fürdőszobába, hiszen nem fog elütni az ott lévő dolgoktól.

Bárki tudja használni a YANNIS fürdőszoba széket hiszen teherbírása 100 kg és lábai masszívan tartják a földön, így biztosan nem fog elcsúszni még a vizes padlón sem, köszönhetően gumis talpának.

A YANNIS fürdőszobai állítható szék állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

Anyag: acél, műanyag

Szín: fekete

Méret: 37 x 32,3 x 43,5 cm

Cikkszám: 2172-14

Gyártó: GEDY S.p.A.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
2172-14
Szín
Fekete

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...