Silent Design lakberendezés

Főoldal > Előszoba > Kulcstartó szekrény

Velio kulcstartó szekrény üvegmágnes ajtóval L fehér

Márka: BLOMUS
Cikkszám:
65366
Garancia: 12 hónap
Ár44 660 Ft

A VELIO kulcstartó szekrénynek az üvegmágneses ajtaja a különlegessége, ugyanis bármilyen képet, emléket, vagy emlékeztetőt tudunk rögzíteni rajta mágnessel.

A Blomus VELIO kulcstartó szekrényünk az egyik legpraktikusabb termékünk, ugyanis minden alkalommal, amikor elhagyjuk otthonunkat, szükségünk van a kulcsunkra, ami a kulcstartó szekrényben található, így garantáltan meg fogjuk látni az emlékeztetőt, vagy a számunkra kedves képet, amit rárögzítettünk egy mágnessel. 

A VELIO kulcstartó szekrénynek az üveg felülete lágy fénnyel tükröződik, mely megnyugvást és eleganciát sugároz magából. 

A Blomus figyelt a praktikusságra is, amikor megalkotta a VELIO kulcstartó szekrényt, így a benne található akasztókon gumírozott réteg található, amik segítségével még könnyedebben tárolhatjuk kulcsainkat. 

A VELIO kulcstartó szekrény úgy lett kialakítva, hogy akár nagyobb slusszkulcsok is beleférjenek a lakáskulcsunk mellett, így nem kell aggódni a helytakarékosságon. 

A Blomus több kivitelben és színben is gyártott VELIO kulcstartó szekrényeket üvegmágneses ajtóval, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebbet.

Szín: fehér

Anyag: matt rozsdamentes acél, színezett üveg

Méret: 5 x 30 x 40 cm

Cikkszám: 65366

Gyártó: Blomus