Trigon mágneses üzenőtábla szürke

UMBRA

Trigon mágneses üzenőtábla szürke

Elérhető színek:
1 db-tól15.900 Ft
Mennyiség Termék ár
db

Anyag: fém

Szín: Szürke

Méret: 53 x 38 x 2 cm

Cikkszám: 470790-149

Gyártó: UMBRA

Termék Információk

Az Umbra TRIGON mágneses hirdető- és üzenő tábla geometrikus mintázatával igazán különleges hatást nyújt a falon, szinte odavonzza a tekintetet.

A TRIGON tábla felső rétege egy fém panel rajta különleges perforált mintázattal. A TRIGON tábla hátulján, a panel mögött EVA hab található, melyre könnyedén felakaszthatunk jegyzeteket, üzeneteket, fotókat és kedves emlékeket a táblához tartózó tüskékkel. Mivel a TRIGON fémből készült, ezért a jegyzeteket mágnessel is lehet rögzíteni.

A TRIGON üzenőtábla egy modern csavar a klasszikus parafa üzenőtáblákon, mellyel új dimenzióba kerül az üzenetek és emlékek fali tárolása. Nemcsak nagyon praktikus darab, de szép dekorációként is szolgál otthonunkban és irodánkban egyaránt.

A TRIGON üzenő táblához a gyártó ajándékba adja 12 db mágnest és 12 db tűskét, mellyel a fényképeket és kedves emlékeket a táblához rögzíthetjük.

A TRIGON üzenőtáblát felhelyezhetjük a falra függőlegesen és vízszintesen is, így tökéletesen alkalmas a kisebb falszakaszok dekorálására is.

A csomagolás tartalmazza a szereléshez szükséges kiegészítőket.

Anyag: fém, EVA hab

Szín: szürke

Méret: 53 x 38 x 2 cm

Cikkszám: 470790-149

Gyártó: UMBRA

Ajánlott termékek

Hub álló tükör ovális

Ár: 119 900 Ft

Prisma 20x25 képkeret sárgaréz

Ár: 14 400 Ft

Buddy flexibilis konyhai tartó fehér

Ár: 3 700 Ft