SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Tiberio sarok zuhanypolc

  GEDY S.p.A

  Tiberio sarok zuhanypolc

  Elérhető színek:
  11.500 Ft
  Termék ár

  Anyag: Termoplasztikus gyanta

  Szín: Krómszín

  Méret: 19,5 x 19,5 x 6,6 cm

  Cikkszám: 2478-13

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  Vigyünk stílust és funkcionalitást egyszerre fürdőszobánkba a Gedy TIBERIO fürdőszobai polcaival. A modern és elegáns TIBERIO polcok kihagyhatatlan dekorelemei otthonunknak, és mindig kéznél tartják legfontosabb fürdőszobai termékeinket, mint a tusfürdőt vagy a sampont, ezzel könnyítve hétköznapjainkat.

  A Gedy kétféle TIBERIO fürdőszobai polcot is készített: található kínálatunkban sima TIBERIO fürdőszobai polc és TIBERIO fürdőszobai sarokpolc is. Így fürdőszobánk kialakításától függetlenül tudunk venni egy odaillő TIBERIO fürdőszobai polcot.

  A TIBERIO fürdőszobai polcok termoplasztikus gyantából készültek. A Gedy nem véletlen választotta ezt az anyagot, hiszen egy dolgot fontos tudni róla: a fürdőszobai vizes környezetben sem esik bántódása, nem korrodálódik, így hosszú éveken át számíthatunk TIBERIO fürdőszobai polcainkra.

  A TIBERIO sarokpolc tökéletesen illik a sarkakba, így helytakarékos és biztos nem lesz útban.

  A TIBERIO fürdőszobai polc, legyen szó sima vagy sarok polcról, rácsos kialakításának köszönhetően átengedi a vizet, így soha nem fog benne megállni.

  A Gedy TIBERIO fürdőszobai sarokpolc állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

  Anyag: termoplasztikus gyanta

  Szín: króm

  Méret: 19,5 x 19,5 x 6,6 cm

  Cikkszám: 2478-13

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Ajánlott termékek

  Chanelle WC kefe tartó fehér

  Ár: 22 500 Ft

  LIGHT 00 zuhanyszett esőztetővel

  Ár: 94 100 Ft

  Glady fogmosópohár türkiz

  Ár: 2 800 Ft 1 900 Ft