20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Rfid eclipse hitelkártya tartó
  Rfid eclipse hitelkártya tartó

  PHILIPPI

  Rfid eclipse hitelkártya tartó

  Elérhető színek:
  19.400 Ft
  Termék ár

  Anyag: Bőr

  Anyag: Alumínium

  Szín: Fekete

  Méret: 1 x 9 x 6

  Cikkszám: 211013

  Gyártó: PHILIPPI

  Termék Információk

  Az ECLIPSE bőrtok, hitelkártyák, bankkártáyák maximális biztonságos tárolása érdekében született, a Philippi gyártó tervezői csapata által.

  Az RFID rádiófrekvenciás azonosítás innovatív megoldást nyújt adataink gyors leolvasására. A bankkártyán lévő mágnescsík segítségével, egy érintéssel képesek vagyunk ma már fizetni, azonban ez a gyors funkció egyben rengeteg veszélyt is jelent, féltve őrzött adataink számára. Egy mellettünk álló vadidegen is képes akár a káryánkat leolvasni, azonban az ECLIPSE hitelkártyatartó megbízhatóan védi ezeket az információkat a kiolvasástól.

  Összesen 8db kártya kártya is kényelmesen elfér, ebben a klasszikusan elegáns formavilágba öltöztetett bőr kártyatartóban. Praktikusan, nyitáskor a kártyák automatikusan kicsúsznak, hogy könnyen kivehetőek legyenek. Ezenkívül a funkcionalitás jegyében, több rekesszel és mágneses zárral van felszerelve.

  Az ECLIPSE hitelkártya tartó letisztult formájával, elegáns megjelenésével, divatos színvilágával kíválóan alkalmas ajándékként, akár a Philippi többi, hasonlóan kifinomult, elegáns, minőségi termékeivel kiegészítve is.. Alumíniumból készült  hitelkártya tartó amellett hogy nagyon szép, és praktikus, időtálló, magas minőségről árulkodik.

  A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

  Szín: fekete

  Anyag: alumínium, bőr

  Méret: 10 x 2x 6cm

  Cikkszám: 211013

  Gyártó: Philippi

  Ajánlott termékek

  Dot M váza 15 cm

  Ár: 24 700 Ft

  Push kapocs nélküli tűzőgép

  Ár: 13 490 Ft

  Lala mágneses homokóra

  Ár: 15 900 Ft