potsy 3 db os kaspo szett fekete
potsy 3 db os kaspo szett fekete
potsy 3 db os kaspo szett fekete
potsy 3 db os kaspo szett fekete
UMBRA

Potsy 3 db-os kaspó szett fekete

Szín
Szín:   Fekete
Fehér/Nikkelszürke
A terméket jelenleg nem forgalmazzuk.
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A POTSY egy minimalista és modern kaspó, amelyet otthonunkban könnyedén bárhol elhelyezhetünk kialakításának köszönhetően.

Az Umbra kaspója 3 db-os kiszerelésben kerül kiszállításra, így ideálisak együttes elhelyezésre egy nagyobb, dekoratív összképet létrehozván, vagy mindet külön helyiségbe is elhelyezhetjük ízlésünknek megfelelően.

A POTSY kaspót úgy alkották meg, hogy fém lábai elemeljék a talajtól, így a kaspónk könnyen tisztíthatóvá válik és mozgatható az érzékeny felületeken is.

A POTSY kaspót különféle szögekben lehet elhelyezni, hogy megmutassa kedvenc növényeink legszebb oldalát, lehetővé téve, hogy szinte minden szögből kiemelhessük azokat. Tökéletes azon kisebb növényeink számára, amelyek még növekednek.

Anyag: kerámia

Szín: fekete/sárgaréz

Méret: 14 x 14 x 12 cm

Cikkszám: 1013191-1137

Gyártó: Umbra

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1013191-1137
Szín
Fekete
Méret
 14 x 14 x 12 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...