nexio furdoszobai polc s matt
nexio furdoszobai polc s matt
nexio furdoszobai polc s matt
BLOMUS

Nexio fürdőszobai polc S matt króm

39 900 Ft
Szín
Szín:   Matt krómszín
Fekete
Fehér
Matt krómszín
Króm
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Blomus NEXIO fürdőszobai polc egyszerűen gyönyörű és elegáns. A maga letisztult formájával, csillogásával és egyszerűségével luxust varázsol fürdőszobánkba.

A NEXIO fürdőszobai polc rozsdamentes acélból készült, ezért időtálló, és magas minőségről árulkodik.

A NEXIO fürdőszobai polc karcsú, így helytakarékos megoldást kínál, miközben rengeteg helyet biztosít a samponnak, tusfürdőnek, borotvahabnak és balzsamnak. 

A Blomus a NEXIO fali polc belső részére készített egy fekete műanyag betétet, ami eltávolítható, ezzel lényegesen megkönnyítették számunkra a polc tisztántarthatóságát. 

Kitűnő választás mindazoknak, akik nem szeretik a hivalkodást, de mégis elegáns fürdőszobai termékekkel szeretnék berendezni környezetüket. A divatos króm felületnek köszönhetően a termék high tech stílusával jómódot sugall. A rozsdamentes acél NEXIO fürdőszobai polc mellé bátran választhatunk fa, bőr, kő és puha szövet kiegészítőket, mert ezzel otthonosabbá, lágyabbá tehetjük az enteriört.

A NEXIO fürdőszobai polcon található egy gumiszalag, ahova tehetjük borotváinkat és egyéb kiegészítőinket, így azok mindig kéznél lesznek és nem kell őket keresni. 

Nemcsak lakásunknak, de irodánknak is méltó kiegészítője, mert azt sugallja, hogy számunkra fontos a minőség, az igényesség, és ezzel érte el célját a NEXIO formavilág tervezője. A Stotz-Designnak az volt a a célja a Blomus NEXIO fürdőszobai polc megálmodásakor, hogy egy időtálló formavilágot és érzést teremtsen, és ezt egy elegáns külsőbe burkolja. Így született meg fürdőszobájának kedvenc kiegészítője.

A NEXIO fürdőszobai polcot ragasztóval is lehet rögzíteni, ha nem szeretnénk megfúrni a falat. A ragasztó cikkszáma 68809, melyet külön lehet megvenni.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
68941
Szín
Matt krómszín
Méret
8,5 x 12 x 25 cm
Anyag
Rozsdamentes acél
Anyag
Műanyag

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...