10 000 Ft feletti vásárlás esetén szappantartót adunk ajándékba!

Megnézem a szappantartókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Navidad mécsestartó kicsi
  Navidad mécsestartó kicsi

  PHILIPPI

  Navidad mécsestartó kicsi

  Elérhető színek:
  6.990 Ft5.900 Ft
  Eredeti árAkciós ár

  Kifutó termék!

  Utolsó 2 db akciós!

  Szállítás 1-3 munkanapon belül

  Anyag: Acél

  Szín: Aranysárga

  Méret: 12,5 x 12,5 x 20 cm

  Cikkszám: 240017

  Gyártó: PHILIPPI

  Termék Információk

  A NAVIDAD mécsestartó gyerekkorunk egyszerű, de mégis nagyszerű karácsonyi dekorációi közé repít minket vissza, hiszen alakja arra emlékeztet minket, mintha csak papírból lett volna összeollózva. A Philippi letisztult, minimalista formavilággal álmodta meg NAVIDAD mécsestartóját, melynek szerkezete karácsonyfa formájában körülöleli a benne égő mécsest. 

  Egyedi kialakításának köszönhetően a Philippi NAVIDAD mécsestartó légies megjelenést nyújt a benne található mécsesnek, ugyanis a láng fényét nem akadályozza, az teljes lendülettel meghitt hangulatot tud varázsolni szobánknak, legyen szó nappalinkról, hálószobánkról, esetleg konyhánkról. 

  A Philippi két méretben tette elérhetővé számunkra NAVIDAD mécsestartóit, melyekről talán említeni sem kell, mennyire kreatív választás volna karácsonyi ajándékként odaadni őket rokonainknak, szeretteinknek, hogy ők is meghitt légkört csempészhessenek otthonukba. 

  A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

  Anyag: acél arany bevonattal

  Szín: arany

  Méret: 12,5 x 12,5 x 20 cm

  Cikkszám: 240017

  Gyártó: Philippi

  Ajánlott termékek

  Fontaine emeletes süteményes tál és váza

  Ár: 44 990 Ft 19 900 Ft

  BO cukorkás tál M

  Ár: 6 990 Ft