SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Muro ajtó akasztó szett

  BLOMUS

  Muro ajtó akasztó szett

  Elérhető színek:
  10.400 Ft
  Termék ár

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Matt krómszín

  Méret: 11 x 6,2 cm

  Cikkszám: 68221

  Gyártó: BLOMUS

  Termék Információk

  A Blomus ajtóra helyezhető MURO akasztó szettje rozsdamentes acélból készült, mely garantálja a jó minőséget és a hosszú élettartamot.

  A MURO ajtóra helyezhető akasztó elegáns megjelenésével, modern formavilágával, minimalista életérzésével minden korszerű lakás elengedhetetlen kiegészítője.

  Nemcsak mutatós, de praktikus és hasznos kiegészítője is otthonunknak, hiszen egy mozdulattal felhelyezzük az ajtóra, és már tudjuk használni, illetve mobilitása is említésre méltó, mert egy mozdulattal áthelyezhető, így a MURO ruhafogasokat ott tudjuk használni, ahol éppen szükségünk van rá. Használhatjuk akár a fürdőszobában törölköző vagy köntös tárolásra, esetleg felhelyezhetjük a hálószoba ajtajára, melyen kényelmesen tárolhatjuk a hálóinget. 

  A MURO akasztó kiválóan alkalmas a konyhában is, hiszen a konyhaajtóra helyezve a konyharuhák is helyet kaphatnak rajta. Az ajtóra akasztható fogasszett nagy vívmánya, hogy nem kell megfúrnunk a falat vagy a csempét, és a mobil akasztóknak köszönhetően nem kell a falak egységét megbontani.

  A MURO akasztó mobilitása egyedülálló, hiszen felhasználható akár ideiglenes megoldásként bárhová, ahol időlegesen több akasztóra van szükségünk. Gondoljunk csak egy ünnep alkalmával amikor összejön a nagy család, és nincs elég akasztóhely a kabátoknak. Egyszerűen csak kivesszük a fiókból a MURO fogasokat, és az ajtóra helyezzük. 

  Szín: matt króm

  Anyag: matt rozsdamentes acél

  Méret: 11 x 6,2 cm

  Cikkszám: 68221

  Gyártó: Blomus

  Ajánlott termékek

  Lito mécsestartó XS krém

  Ár: 12 800 Ft

  Maxime villa világosszürke

  Ár: 8 300 Ft

  Modo WC papír tartó fekete

  Ár: 16 900 Ft