muro 3 db os ajtora helyezheto ruhafogas szett matt krom
muro 3 db os ajtora helyezheto ruhafogas szett matt krom
BLOMUS

Muro ajtó akasztó szett

10 400 Ft
A terméket jelenleg nem forgalmazzuk.
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Blomus ajtóra helyezhető MURO akasztó szettje rozsdamentes acélból készült, mely garantálja a jó minőséget és a hosszú élettartamot.

A MURO ajtóra helyezhető akasztó elegáns megjelenésével, modern formavilágával, minimalista életérzésével minden korszerű lakás elengedhetetlen kiegészítője.

Nemcsak mutatós, de praktikus és hasznos kiegészítője is otthonunknak, hiszen egy mozdulattal felhelyezzük az ajtóra, és már tudjuk használni, illetve mobilitása is említésre méltó, mert egy mozdulattal áthelyezhető, így a MURO ruhafogasokat ott tudjuk használni, ahol éppen szükségünk van rá. Használhatjuk akár a fürdőszobában törölköző vagy köntös tárolásra, esetleg felhelyezhetjük a hálószoba ajtajára, melyen kényelmesen tárolhatjuk a hálóinget. 

A MURO akasztó kiválóan alkalmas a konyhában is, hiszen a konyhaajtóra helyezve a konyharuhák is helyet kaphatnak rajta. Az ajtóra akasztható fogasszett nagy vívmánya, hogy nem kell megfúrnunk a falat vagy a csempét, és a mobil akasztóknak köszönhetően nem kell a falak egységét megbontani.

A MURO akasztó mobilitása egyedülálló, hiszen felhasználható akár ideiglenes megoldásként bárhová, ahol időlegesen több akasztóra van szükségünk. Gondoljunk csak egy ünnep alkalmával amikor összejön a nagy család, és nincs elég akasztóhely a kabátoknak. Egyszerűen csak kivesszük a fiókból a MURO fogasokat, és az ajtóra helyezzük. 

Szín: matt króm

Anyag: matt rozsdamentes acél

Méret: 11 x 6,2 cm

Cikkszám: 68221

Gyártó: Blomus

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
68221
Szín
Matt krómszín
Méret
11 x 6,2 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...