mousse furdosziba szonyeg 80x80 antracit
mousse furdosziba szonyeg 80x80 antracit
mousse furdosziba szonyeg 80x80 antracit
mousse furdosziba szonyeg 80x80 antracit
GEDY S.p.A

Mousse fürdőszoba szőnyeg 50x80 antracit

5 900 Ft
Szín
Szín:   Antracit
Antracit
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Puha luxus hatás a fürdőszobánkban is!

A MOUSSE fürdőszobaszőnyeg 100% poliészterből készült, így teljesen biztos a víztaszítása, és pusztán jelenlétével fel tudja dobni a napunkat a Gedy fürdőszobaszőnyege! 

Különlegessége a MOUSSE fürdőszobaszőnyegnek, hogy az alján található egy csúszásgátló réteg, így biztonságosan és megbízhatóan tudjuk használni a Gedy prémium minőségű fürdőszobaszőnyegét!

A Gedy mindenkire, és minden méretű fürdőszobára gondolt a MOUSSE fürdőszobaszőnyeg esetében, így több méretben is kapható! Tudjuk a MOUSSE fürdőszobaszőnyeggel dekorálni otthonunkat 60x40-es méretvariációban is!

A MOUSSE fürdőszobaszőnyeg, a modern stílusba tökéletesen passzoló antracit színvariációban készült.

Természetesen  az antracit szín nemcsak a modern stílusba illik, hanem minden más stílusú otthont és fürdőszobát is ízlésesen dekorál! 

Gyönyör és funkcionalitás. Ez jellemzi a Gedy fürdőszobai termékeit, melyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonunkat és mindennapjainkat varázslatosabbá tegyék. Hisz ne feledjük: minél tovább élünk, annál gazdagabbak leszünk emlékekkel, így tegyünk azért, hogy ezek az emlékek minél gyönyörűbbek lehessenek! Ennek fényében fektessünk be a Gedy csodaszép és praktikus termékeibe, hogy meseszép otthonunk szolgálhasson alapjául ezeknek az emlékeknek!

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
96MS5080-85
Szín
Antracit
Méret
50 x 80 cm
Anyag
Poliészter

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...