SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Moon Dekor tál L
  Moon Dekor tál L
  Moon Dekor tál L
  Moon Dekor tál L

  BLOMUS

  Moon Dekor tál L

  Elérhető színek:
  45.800 Ft
  Termék ár

  Anyag: Műkő

  Szín: Betonszürke

  Méret: 10

  Cikkszám: 65447

  Gyártó: BLOMUS

  Termék Információk

  A MOON tálca a semleges színének és természetes hatású felület kidolgozásának köszönhetően minden enteriörbe beleillik, így nemcsak hasznos kiegészítő a tálaláshoz, de önmagában is dekorációként szolgál étkezőnkbe, konyhánkba.

  A Blomus tervezőit a MOON tálca megtervezésekor a hold ihlette, hiszen mind színében, mind felületében hasonlít rá, és ez adja a MOON termékcsalád különleges kinézetét. A MOON tálca új dimenziót nyit a tálalásban és felszolgálásban, hiszen egyedi megjelenésével igazán gusztusosan tudjuk rajtuk feltálalni az ételeket és italokat. A MOON tálca nem csak felszolgálásra kitűnő választás, de gyertyatartónak is használhatjuk, illetve a lakás bármely pontján rendben tarthatjuk a tálcán a kiegészítőinket.

  A Blomus gondoskodott arról, hogy bárhol használhatjuk a MOON tálcánkat, hiszen az alján található gumírozott réteg megvédi a felületeket a karcolódástól és sérüléstől, és ezzel a csúszásmentes réteggel egyben stabillá is tették.

  A MOON tálca akkor is dekorálja környezetünket, ha éppen nem használjuk, így nyugodtan használat után a pulton hagyhatjuk.

  A MOON tálcát a gyártó több színben, méretben és formavilágban kínálja, így mindenki megtalálja a hozzá stílusában leginkább illőt.

  Anyag: poliszton

  Szín: betonszürke

  Méret: 10 cm x 60 cm átmérő

  Cikkszám: 65447

  Márka: Blomus

  Ajánlott termékek

  Desa kenyértároló kosár L krém

  Ár: 13 900 Ft

  Fuum pohár 4 db szürke

  Ár: 17 300 Ft

  Luna zselés kültéri fáklya eloltóval

  Ár: 27 600 Ft 23 900 Ft