margherita csuszasgatlo 51x51 zold
margherita csuszasgatlo 51x51 zold
GEDY S.p.A

Margherita csúszásgátló 51x51 zöld

9 000 Ft
Szín
Szín:   Zöld
Rózsaszín
Kék
Átlátszó
Narancssárga
Lila
Zöld
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy MARGHERITA csúszásgátlója 2 különböző méretben és alakban kapható.

A MARGHERITA csúszásgátló nagyobb mérete 72 x 34,5 cm, kisebb mérete 51 x 51 cm. A két mérethez két különböző alak társul: a nagyobbik téglalap alakú, míg kisebbik négyzet.

A MARGHERITA csúszásgátló mindkét változata hat élénk színben kapható. Ez a hat szín: rózsaszín, kék, narancssárga, lila, zöld és átlátszó.

Mintája igazán különleges a MARGHERITA csúszásgátlónak, hiszen kis virágok díszítik.

A MARGHERITA csúszásgátló tökéletes választás, ha valami egyedi darabot keresünk fürdőkádunk aljára, hogy meg óvjon minket az esésektől. Élénk színével és vidám virágos megjelenésével bármelyik unalmasabb kádat feldobja. A MARGHERITA nevet a Gedy márka ennek az egyetlen egy terméknek adta.

Anyag: műanyag

Szín: zöld

Méret: 51,5 x 51,5 cm

Cikkszám: 975151-P8

Gyártó: GEDY S.p.A.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
975151-P8
Szín
Zöld
Méret
51,5 x 51,5 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...