kymi ice kilincsgarnitura fekete matt krom pz rozettas
kymi ice kilincsgarnitura fekete matt krom pz rozettas
kymi ice kilincsgarnitura fekete matt krom pz rozettas
kymi ice kilincsgarnitura fekete matt krom pz rozettas
Glass Design

KYMI Ice kilincsgarnitúra fekete, matt króm, PZ rozettás

193 000 Ft
Szín
Szín:   Fekete/Matt krómszín
Átlátszó/Sárgaréz
Átlátszó/Fényes krómszín
Átlátszó/Matt krómszín
Fekete/Átlátszó
Fekete
Fekete/Sárgaréz
Fekete/Fényes krómszín
Fekete/Matt krómszín
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Glass Design gyártó létrehozott igen elegáns kilincseket, amik nem csak hasznosak lesznek, de dekoratívak is otthonunkba. A KYMI ICE kilincsek is idetartoznak.

A KYMI ICE kilincsek több színben és több kivitelben is kapható. Ezek közül válogathatunk kedvünkre attól függően, hova szeretnénk rakni. Illetve színeiben különböző kombinációk jelennek meg.

A KYMI ICE egy egész kilincsgarnitúra, hiszen minden megtalálható benne ahhoz, hogy felszereljük. A csomag tartalmazza: 2 db kilincsszár, kilincstengely, négyzetrozetták fém alaplappal, rozettákhoz átmenőcsavar, kilincsszár rögzítéséhez hernyócsavar, imbuszkulcs.

Anyaga sárgaréz és ólomüveg. Ez a kombináció igen királyi megjelenést ad. A KYMI ICE kilincsgarnitúra anyagai egyenesen a fényes Toszkánából valóak. Modern és fenséges megjelenése úrivá fogja tenni az ajtóinkat.

Nem csak anyaga különleges a KYMI ICE kilincseknek, hanem készítése is, hiszen kézzel faragottak. Szögletes formájának egyedi felülete van, ami sajátos tapintást ad neki.

A képen látható ICE HOME kilincsgarnitúra PZ alsó rozettás. Ez a fajta tökéletes olyan helyekre, amiket zárhatóvá szeretnénk tenni, például dolgozószoba, raktárszoba vagy iroda. Ez a zár egy zárbetét (cilinderbetét) segítségével teszi zárhatóvá.

Természetes más rozetta típusokkal is kapható az KYMI ICE kilincsgarnitúra.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
KYMIICEHT35F8OP9PT
Szín
Fekete
Szín
Matt krómszín
Méret
13,5 x 5,2 x 5,3 cm
Anyag
Sárgaréz
Anyag
Ólomüveg

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...