kansas torolkozotarto
kansas torolkozotarto
GEDY S.p.A

Kansas törölközőtartó

17 100 Ft
Szín
Szín:   Króm
Króm
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy KANSAS termékcsalád igen sokoldalú. Termékeit tekintve széles választékkal rendelkezik. Modern, letisztult megjelenésükkel bármilyen fürdőszobában helytállnak.

A KANSAS termékcsalád mindegyik darabja minőségi anyagokból készült, így nem fognak tönkremenni és időtálló darabjai lehetnek fürdőszobánknak. Minden fontosabb fürdőszobai kiegészítőt megtalálunk, így akár az egész fürdőszobánkat felszerelhetjük a KANSAS termékeivel. Nem csak funkcióikban hasznosak, de dekoratív szerepük is van.

A KANSAS törölközőtartó karika rozsdamentes acélból és krómból áll. Ezek az anyagok teljes mértékben ellenállnak a vizes, párás környezetnek.

A KANSAS törölközőtartó karika sajátosságát lekerekített négyzet alakja adja.

A hibátlan állapot megőrzésének érdekében tisztításnál kerüljük a savas, maróhatású vegyszereket.

A KANSAS törölközőtartó karika fúrással szerelhető fel a falra.

 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
3870-13
Szín
Króm
Méret
20 x 6,2 x 12,7 cm
Anyag
Rozsdamentes acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...