jelly szenzoros kezfertotlenito es szappanadagolo
jelly szenzoros kezfertotlenito es szappanadagolo
GEDY S.p.A

Jelly szenzoros kézfertőtlenítő- és szappanadagoló

9 900 Ft
28 900 Ft
-66%
Szín
Szín:   Fehér
Fehér
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Szenzoros Jelly 1100 ml-es, falra szerelhető automata, érintés nélküli kézfertőtlenítő adagoló szappanhoz vagy kézfertőtlenítő gélhez.

Az érintésmentes automata JELLY adagoló kifejezetten maró hatású kézfertőtlenítők használatára lett kifejlesztve és tesztelve, legyen az izopropil, etanolos vagy egyéb összetételű fertőtlenítő gél vagy folyadék. 
Megkapta a CE minősítést, mely jelöléshez szigorú minőségi valamint műszaki előírásoknak szükséges megfelelnie.


A gyártó 2 év teljeskörű garanciát biztosít a termékhez. A kiemelt minőségének köszönhetően az átmeneti Covid-periódust követően, a készülékek alkalmasak falra felszerelve mosdókban való szappanadagolásra is.
Az asztali- illetve álló állvány is kompatibilis az adagolóval, cseppfelfogó tálcával ellátott, céges logó felhelyezhető. A szenzoros adagoló falra is felszerelhető. Kulccsal nyitható, egyszerű, tartályos feltöltéssel, ergo bármilyen flakonos fertőtlenítő géllel/folyadékkal kompatibilis. 

A szenzoros adagolót felhasználhatjuk otthunkban és közületeknél is. A közületi felhasználáshoz a Jelly terméket tökéletesen kiegészítik a padló és asztali Pike állványok, melyre a szappanadagolót négy csavarral felszerelhetjük. Az állványokon található tálca megakadályozza a kézfertőtlenítő lecsöppenését a padlóra illetve az asztalra, így annak környéke tisztán tartható.

Az állvány tetején a gyártó hagyott egy felületet, melyre tájékoztató feliratokat, logókat lehet elhelyezni.

A termék  4 db AA elemmel működik, melyet a csomag nem tartalmaz.

 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
2290-02
Szín
Fehér
Méret
14x10,6x23,6
Anyag
ABS műanyag

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...