10 000 Ft feletti vásárlás esetén szappantartót adunk ajándékba!

Megnézem a szappantartókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Kent akasztó 2 db

  GEDY S.p.A

  Kent akasztó 2 db

  Elérhető színek:
  18.400 Ft
  Termék ár

  Anyag: Sárgaréz

  Szín: Krómszín

  Méret: 2,8 x 5 x 3 cm

  Cikkszám: 5527-13

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  A Gedy KENT termékcsalád formabontóan egyedi vonalvezetésű fürdőszobai kiegészítőivel költözteti be otthonába a játékos eleganciát. A lapos és kerekded vonalak találkozása kellemesen kontrasztos termékeket eredményez, melyek nemcsak esztétikus küllemükről, de strapabíróságukról is megismertetnek, köszönhetően a minőségi alapanyagoknak.

  A Gedy KENT termékcsalád minden tagja biztos módon állja meg helyét egy olyan magas páratartalmú helyiségben, mint a fürdőszoba. A Gedy KENT termékek tisztításához, savas vegyszerek helyett, víz vagy szappanos oldat használatát ajánljuk, azok tartós ragyogásának megőrzése érdekében!

  A két darabos Gedy KENT akasztó-szett nagyszerű választás egy olyan fürdőszobába, ahol a praktikum mellett kiemelt szerepet kap az elegáns megjelenés is. Az egyenes tartóelemekhez enyhe szögben csatlakozó, lekerekített kiszögellések hozzájárulnak a KENT akasztók kényelmes használatához, valamint a rájuk akasztott törölközők, fürdőköpenyek, illetve neszeszerek roncsolódását is megelőzik, mindamellett, hogy ragyogó króm színezésükkel együtt kellemesen szokatlan, mégis előkelően letisztult hatást érnek el esztétikailag.

  Letisztult formavilágának és elegáns színezésének köszönhetően a kétdarabos KENT akasztó-szett  tökéletes választás, akár már meglévő fürdőgarnitúráját kívánja megspékelni a termék sajátos aurájával, akár a további KENT termékekkel párosítva kívánja elhozni fürdőszobájába a kalandos modernitást.

  A Gedy KENT akasztó falra való rögzítése fúrással lehetséges.

  Anyag: sárgaréz

  Szín: króm

  Méret: 2,8 x 5 x 3 cm

  Cikkszám: 5527-13

  Gyártó: Gedy S.p.A

  Ajánlott termékek

  Kent dupla törölközőtartó

  Ár: 33 400 Ft

  Kent törölközőtartó karika

  Ár: 22 500 Ft

  Kent törölközőtartó 60 cm

  Ár: 38 000 Ft

  Frame zuhanyfüggöny 120x200

  Ár: 4 200 Ft

  Twist szappantartó fekete

  Ár: 9 200 Ft 2 390 Ft

  G 2900 törölközőtartó 30 cm

  Ár: 5 700 Ft

  Giulia szappanadagoló fehér

  Ár: 10 700 Ft