gedy eros torolkozotarto karika krom 2370 13
gedy-eros-krom-torolkozotarto-karika-rozsdamentes-acel
 gedy-eros-krom-akaszto-fogas-torolkozotarto-akaszto-furdoszoba-szett-wc-papirtarto-wckefe-rozsdamentes-acel-szappantarto-szappanadagolo-wckefe-torolk
 gedy-eros-krom-akaszto-fogas-torolkozotarto-akaszto-furdoszoba-szett-wc-papirtarto-wckefe-rozsdamentes-acel-szappantarto-szappanadagolo
gedy-eros-krom-akaszto-fogas-torolkozotarto-akaszto-furdoszoba-szett-wc-papirtarto-wckefe-rozsdamentes-acel
gedy-eros-fenyes-krom-torolkozotarto-karika-rozsdamentes-acel
GEDY S.p.A

Eros törölközőtartó karika króm

10 000 Ft
Szín
Szín:   Króm
Króm
Fekete
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy EROS termékcsalád tagjai az elvárt fürdőszobai praktikum mellett magukban foglalják a kifinomult eleganciát és modern lágyságot is. Kontrasztos, ám mégis visszafogott a külsejük. A Gedy EROS termékek letisztult vonalvezetése és kiváló minőségű alapanyagai az esztétikus külső kölcsönzése mellett a tisztán tartást is megkönnyítik; ezt savas vegyszerek alkalmazása helyett szappanos vízzel ajánljuk.

Tegyük fürdőszobánkat ragyogóan modernné a Gedy EROS termékcsaláddal.

A Gedy EROS törölközőtartó karika enyhén elliptikus kialakítása nemcsak az ebből fakadó modernségéhez járul hozzá, de a törölközőkhöz való hozzáférhetőség könnyedségéhez is.

A félgyűrű alsó egyenese finom ívekben csatlakozik az EROS törölközőtartó karika vonalaihoz, ahol nagyobb felületet kap szellőzésre a kéztörlő, mint a hagyományos kialakítású törölköző karikák esetében. A króm csillogása a ragyogó modernség hatását adja az EROS törölközőtartó karikának.

Minden EROS terméket fúrással és ragasztással is fel lehet szerelni a falra. A ragasztót viszont külön kell megvásárolni, amit ezen az oldalon meg tudunk tenni: https://silentdesign.hu/termek/ragaszto-3-ml.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
2370-13
Szín
Króm
Méret
20,5 x 4,2 x 16,7 cm
Anyag
Rozsdamentes acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...