SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Four Rings gyertyatartó arany

  PHILIPPI

  Four Rings gyertyatartó arany

  Elérhető színek:
  24.700 Ft
  Termék ár

  A termék elfogyott.

  Anyag: Alumínium

  Szín: Aranysárga

  Méret: 40 cm

  Cikkszám: 238016

  Gyártó: PHILIPPI

  Termék Információk

  A Philippi FOUR RINGS gyetyatartója igazi, meghitt ünnepi hangulatot teremt otthonunkba, és egy olyan kellemes és exluzív kiegészítőjévé válik nappalinknak, mely a luxust és eleganciát sugallja.

  A FOUR RINGS arany gyertyatartók négy külön álló részből állnak, melyeket tetszőlegesen lehet varriálni, használhatók egyénileg is, illetve összeállíthatunk belőle csodálatos adventi koszorúnkat is, és ezzel egy új, formabontó adventi kompozíciót alkothatunk.

  A négy részből álló, matt-arany bevonatú gyertyatartó igazi műalkotássá válik asztalunkon, mellyel magunk mögött hagyhatjuk a hétköznapokat, és így a gyertyatartó romantikát, meghittséget és egy csipet ünnepi hangulatot varázsol körénk.  A FOUR RINGS gyertyatartóba 4 db gyertyát lehet elhelyezni, melyek nem tartozékai a csomagolásnak.

  A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

  Anyag: alumínium

  Szín: matt arany

  Méret: 40 cm

  Cikkszám: 238016

  Gyártó: Philippi

  Ajánlott termékek

  Ellipse parfüm porlasztó

  Ár: 11 290 Ft

  Louisa váza 21 cm

  Ár: 31 900 Ft 28 900 Ft

  Bell asztali csengő

  Ár: 9 990 Ft

  Zak keret 10 x 15 cm

  Ár: 6 865 Ft