flex wc papirtarto es polc
flex wc papirtarto es polc
flex wc papirtarto es polc
flex wc papirtarto es polc
flex wc papirtarto es polc
flex wc papirtarto es polc
flex wc papirtarto es polc
flex wc papirtarto es polc
UMBRA

Flex WC papír tartó és polc

A terméket jelenleg nem forgalmazzuk.
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az Umbra FLEX WC papírtartó kettő az egyben funkcióval rendlekezik. Nem csak egy egyszerű WC papírként funkcionál, de polcként is használható, melyen elhelyezhetjük telefonunkat, vagy egyéb kiegészítőnket.

A FLEX WC papírtartó és polc rögzítése vákuumos techonlógiával történik, mely biztosan helyén tartja a polcot.

A FLEX polc sima felületeken egyszerűen telepíthatő, úgy mint üveg, csempe, tükör és műanyag. A fehér műanyag wc papírtartóba a standard és jumbo WC papír is felhelyezhető.

A FLEX többfunkciós, de alternatív megoldásként a WC papír eltávolítható, így csak a polcot használjuk önmagában. A FLEX polc jó minőségű műanyagból készült, ezért garantált hogy hosszan fogja szolgálni igényeinket. 

A termék felhelyezéséhez nincs szükség szerszámokra, telepítése egyszerű, így eltávolításakor nem hagy nyomot a felületen.

Anyag: műanyag

Szín: fehér

Méret: 16 x 11 x 8 cm

Cikkszám: 1014159-660

Gyártó: UMBRA

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1014159-660
Szín
Fehér
Méret
16 x 11 x 8 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...