fali szappantarto 2418
fali szappantarto 2418
GEDY S.p.A

Fali szappantartó 2418

17 300 Ft
Szín
Szín:   Króm
Króm
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Vigyünk stílust és funkcionalitást egyszerre fürdőszobánkba a Gedy 2418 fali szappantartójával. A modern és elegáns 2418 szappantartó kihagyhatatlan dekoreleme otthonunknak, és mindig kéznél tartja legfontosabb fürdőszobai darabunkat, a szappant.

A 2418 fali szappantartó rozsdamentes acélból készült. A Gedy nem véletlen választotta ezt az anyagot, hiszen egy dolgot fontos tudni róla: a fürdőszobai vizes környezetben sem esik bántódása, nem korrodálódik, így hosszú éveken át számíthatunk a 2418 fali szappantartóra.

A 2418 fali szappantartó rácsos kialakításának köszönhetően átengedi a vizet, így soha nem fog benne megállni. Ez nem elhanyagolható tulajdonsága, hiszen a szappan minőségének és élettartamának árt az állandó víz mennyisége.

A 2418 fali szappantartó egy dupla szappantartó, így akár kettő szappant is tudunk tárolni benne.

A Gedy 2418 fali szappantartó állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
2418
Szín
Króm
Méret
25 x 9,6 x 3,5 cm
Anyag
Rozsdamentes acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...