SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Estique MULTI akasztó fehér
  Estique MULTI akasztó fehér
  Estique MULTI akasztó fehér
  Estique MULTI akasztó fehér

  UMBRA

  Estique MULTI akasztó fehér

  Elérhető színek:
  13.900 Ft
  Termék ár

  Anyag: Fém

  Szín: Fehér

  Szín: Natúr

  Cikkszám: 1004045-660

  Gyártó: UMBRA

  Termék Információk

  Az ESTIQUE multi akasztó 14 kampóval segít abban, hogy minden a helyére kerüljön. Bőséges helyet biztosít a sálak, övek, táskák és egyéb kiegészítők számára,  ráadásul több funkciósan is használható.

  Ha ajtóra szeretnénk tenni az ESTIQUE multi akasztót, akkor a termékhez járó kampók segítségével pillanatok alatt és biztonságosan feltehető, és ugyanilyen gyorsan el is távolítható. Tehát ha meggondoljuk magunkat, csak egy mozdulat, és máris egy másik ajtón várakoznak az akasztóink.

  Az ESTIQUE multi akasztó falon és egyéb felületre is felhelyezthető. Ehhez szerelni kell egy picit, de az ehhez szükséges összes kelléket és leírást a termék csomagolásában megtaláljuk. 

  A horgok tetején lévő fagömbök megvédik a rájuk akasztott ruhákat és kiegészítőket a húzódástól, és attól is, hogy a földre pottyanjanak. Az ESTIQOE multi akasztó minden falon jól mutat, segít a kiegészítőink rendszerezésében.

  Az ESTIQUE család legújabb tagja egy nagyon különleges ihletésű akasztó, klasszikus formákat hoz, de modern stílusban. Jó pár évvel ezelőtt a gyermekek kézi számológépe hozta ezt a formát, de az Umbra ezt újra álmodta, és a jelenbe illesztette, sokak örömére. Most nem számolni, hanem tárolni, rendszerezni lehet rajta, de azt professzionális módon.

  Anyag: fém

  Szín: fehér

  Méret:

  Falra akasztható: 36,2 x 5,7 x 36,2 cm

  Ajtóra akasztható: 60,3  x 10,8 x 36,2 cm

  Cikkszám: 1004045-660

  Gyártó: Umbra

  Ajánlott termékek

  Otto szenzoros szappanadagoló nikkel, fekete

  Ár: 14 900 Ft

  T-Frame fali tartó pólónak L

  Ár: 37 900 Ft

  Potsy 3 db-os kaspó szett fehér

  Ár: 17 900 Ft

  Hubba ívelt tükör 86x91 sárgaréz

  Ár: 69 900 Ft