easy forgo hamutarto rozsdamentes acel
easy forgo hamutarto rozsdamentes acel
BLOMUS

Easy forgó hamutartó

21 500 Ft
A terméket jelenleg nem forgalmazzuk.
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Modern és minimalista. Ez a két szó írja le igazán az EASY forgó hamutartót. 

A Blomus rozsdamentes acélból gyártotta az EASY hamutartókat, így a bele szóródó hamút könnyen ki tudjuk takarítani, az nem hagy benne nyomot.

Az EASY forgó hamutartó tetejének billenő mechanizmusa lehetővé teszi, hogy egy mozdulattal elegánsan eltüntessük a hamut a hamutartóba, így a hamu nem szóródik szét az asztalon és ezzel tisztán tarthatjuk a hamutató környezetét.

Rozsdamentes acél anyagának köszönhetően az EASY hamutartó időtálló, így akár kint is lehet hagyni rosszabb időben is, hiszen ellenáll az UV sugárzásnak és a nedvességnek.

Letisztult matt króm fényességével tekintélyt parancsol, így nem kell eldugni a fiókba, hiszen modern kinézetének köszönhetően bártan előhagyhatjuk otthonunkban és irodánkban is.

Szín: matt króm

Anyag: matt rozsdamentes acél

Méret: 10 x Ø 12 cm

Cikkszám: 68074

Gyártó: Blomus

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
68074
Szín
Matt krómszín
Méret
10 x Ø 12 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...