SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Demetra fali fogmosópohár

  GEDY S.p.A

  Demetra fali fogmosópohár

  Elérhető színek:
  25.300 Ft
  Termék ár

  Anyag: Üveg

  Szín: Krómszín

  Méret: 7,5 x 11,5 x 12 cm

  Cikkszám: 5110

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  A nőies, elegáns Gedy DEMETRA fürdőszobai tartozékok egyedi megjelenését a letisztult, minimalista stílusának és kerek, lágy formavezetésének köszönheti.

  A DEMETRA fali fogmosópohár krómozott sárgarézből készült, mely garancia a minőségre és a fenntarthatóságra. Évek múlva is úgy fog kinézni Gedy fürdőszobai kiegészítőnk, mint újkorában!

  A fürdőszobai kiegészítők kiválasztásánál a design, az ergonómia és a funkcionalitás egyaránt fontos szempont, melynek a Gedy DEMETRA fürdőszobai termékcsalád részei tökéletesen megfelelnek, ugyanis garantáltan stílussal fogják elönteni fürdőszobánkat, mellékhelyiségünket!

  A Gedy DEMETRA falra szerelhető fogmosópohár esetében a krómozott sárgaréz és szatén üveg kombinációja kiemeli az anyag szépségét és egyszerűségét, ezzel fürdőszobánk ékkövévé varázsolta a Gedy a DEMETRA fali fogmosópoharat! 

  Gyönyör és funkcionalitás. Ez jellemzi a Gedy fürdőszobai termékeit, melyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonunkat és mindennapjainkat varázslatosabbá tegyék. Hisz ne feledjük: minél tovább élünk, annál gazdagabbak leszünk emlékekkel, így tegyünk azért, hogy ezek az emlékek minél gyönyörűbbek lehessenek! Ennek fényében fektessünk be a Gedy csodaszép és praktikus termékeibe, hogy meseszép otthonunk szolgálhasson alapjául ezeknek az emlékeknek!

  A Gedy DEMETRA fogmosópohár állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztítórongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

  A DEMETRA fogmosópohár fúrással rögzíthető a falra.

  Anyag: sárgaréz, szaténüveg

  Szín: króm

  Méret: 7,5 x 11,5 x 12 cm

  Cikkszám: 5110

  Gyártó: GEDY S.p.A.

  Ajánlott termékek

  Easy 00 zuhanykészlet

  Ár: 6 500 Ft

  Naomi WC kefe tartó szürke

  Ár: 10 900 Ft

  TRENDY 01 zuhanykészlet

  Ár: 11 200 Ft

  Atena fali törölközőtartó 45 cm króm

  Ár: 18 800 Ft