cubiko fali vaza
cubico-fali-vaza
cubico-fali-vaza-furdo
cubico-fali-vaza-meret
cubico-fali-vaza-kert
UMBRA

Cubiko fali váza

46 600 Ft
Szín
Szín:   Fekete
Fekete
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Bemutatjuk a CUBIKO fali vázát, amellyel bármilyen falnak, legyen az kinti vagy benti, különleges megjelenést tudunk adni.  A CUBIKO termékcsalád letisztult esztétikája ihlette meg a fali vázát. 

A CUBIKO fali váza személyre szabható konfigurációval eldöntheti, hogyan szeretné elrendezni a növényeket, így szabadon bármilyen helyet díszíthet saját egyedi stílusában. Ráadásul a mellékelt vízelvezető tálcákkal könnyen gondoskodhat róla, hogy növényei hidratáltak és egészségesek maradjanak.

A CUBIKO fali váza függőlegesen és vízszintesen is elhelyezhető, így biztosan talál mindenki egy helyet, ahova odafér.

A CUBIKO fali váza csomaga 4 edényt tartalmaz, illetve minden falra szereléshez szükséges darabot. Így amint megkapjuk, fel is tehetjük kedvünk szerint.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1018767-040
Szín
Fekete
Méret
36 x 18 x 72 cm
Anyag
Műanyag

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...