20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Cooper névjegykártya, hitelkártya tartó szürke

  PHILIPPI

  Cooper névjegykártya, hitelkártya tartó szürke

  Elérhető színek:
  11.390 Ft
  Termék ár

  Anyag: Alumínium

  Szín: Szürke

  Méret: 1 x 9 x 6 cm

  Cikkszám: 218003

  Gyártó: PHILIPPI

  Termék Információk

  A Philippi COOPER elegáns, fém hitelkártya és névjegykártya tartója nemcsak igényes megjelenésű kiegészítője táskánknak, de nagyon praktikus a hétköznapokban. A szett tartalmaz 1 db kártytartót és 1 db pénzcsipeszt díszdobozban.

  A Philippi COOPER bankkártya tartójának oldalán egy pénzcsipesz van elhelyezve, így a fizetés alkalmával a papírpénzt is kéznél tarthatjuk nemcsak a hitelkártyákat.

  A COOPER hitelkártyatartó RFID rendszerrel van ellátva, mely megakadályozza az adatlopást. Az RFID technológia lényege, hogy a pénztárcákba és hitelkártya tartó tokokba egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett, hajlékony fém fóliát építenek be, mely teljes mértékben megvédi a hitelkártyáinkon és személyes okmányokon található adatok eltulajdonlását. 

  Amennyiben a pénztárcánkon vagy hitelkártya tartónkban nincs az RFID rendszer beépítve, az okos telefonokra letölthető applikációk segítségével könnyen le tudják lopni az adatokat, hiszen csak közel kell tartani a telefont a pénztárcához. Erre figyeltek a COOPER hitelkártyatartó kivitelezésekor, hogy a legmodernebb és leginnovatívabb védelmi technológiával látták el.

  A COOPER hitelkártya- és névjegykártya tartó letisztult formájával, elegáns megjelenésével, divatos színvilágával kíválóan alkalmas ajándékként is. Alumíniumból készült névjegykártya- és hitelkártya tartó amelett hogy nagyon szép és praktikus, időtálló, magas minőségről árulkodik.

  A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

  Anyag: alumínium

  Szín: fekete

  Méret: 1 x 9 x 6 cm

  Cikkszám: 218002

  Gyártó: Philippi

  Ajánlott termékek

  Esmeralda váza 20 cm boroszilikát üvegből

  Ár: 15 990 Ft

  Rocky Mountain kollázs fényképtartó

  Ár: 89 990 Ft

  Brass tál L

  Ár: 71 990 Ft