SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Cooper névjegykártya, hitelkártya tartó fekete
  Cooper névjegykártya, hitelkártya tartó fekete

  PHILIPPI

  Cooper névjegykártya, hitelkártya tartó fekete

  Elérhető színek:
  11.390 Ft
  Termék ár

  Anyag: Alumínium

  Szín: Fekete

  Cikkszám: 218002

  Gyártó: PHILIPPI

  Termék Információk

  A Philippi COOPER elegáns, fém hitelkártya és névjegykártya tartója nemcsak igényes megjelenésű kiegészítője táskánknak, de nagyon praktikus a hétköznapokban. A szett tartalmaz 1 db kártytartót és 1 db pénzcsipeszt díszdobozban.

  A Philippi COOPER bankkártya tartójának oldalán egy pénzcsipesz van elhelyezve, így a fizetés alkalmával a papírpénzt is kéznél tarthatjuk nemcsak a hitelkártyákat.

  Az RFID rádiófrekvenciás azonosítás innovatív megoldást nyújt adataink gyors leolvasására. A bankkártyán lévő mágnescsík segítségével, egy érintéssel képesek vagyunk ma már fizetni, azonban ez a gyors funkció egyben rengeteg veszélyt is jelent, féltve őrzött adataink számára. Egy mellettünk álló vadidegen is képes akár a káryánkat leolvasni, azonban a COOPER hitelkártyatartó megbízhatóan védi ezeket az információkat a kiolvasástól, a legmodernebb, leginnovatívabb védelmi technológiával látták el.

  A COOPER hitelkártya- és névjegykártya tartó letisztult formájával, elegáns megjelenésével, divatos színvilágával kíválóan alkalmas ajándékként is. Alumíniumból készült névjegykártya- és hitelkártya tartó amelett hogy nagyon szép és praktikus, időtálló, magas minőségről árulkodik.

  A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

  Anyag: alumínium

  Szín: fekete

  Méret: 1 x 9 x 6 cm

  Cikkszám: 218002

  Gyártó: Philippi

  Ajánlott termékek

  Negretto kínáló

  Ár: 69 990 Ft

  Outback váza S

  Ár: 26 590 Ft

  Todd notesz és toll antracit

  Ár: 4 200 Ft

  Bella váza 21 cm

  Ár: 26 990 Ft