cooper nevjegykartya hitelkartya tarto es penzcsipesz fekete
cooper nevjegykartya hitelkartya tarto es penzcsipesz fekete
cooper nevjegykartya hitelkartya tarto es penzcsipesz fekete
PHILIPPI

Cooper névjegykártya, hitelkártya tartó fekete

Szín
Szín:   Fekete
Fekete
Szürke
A terméket jelenleg nem forgalmazzuk.
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Philippi COOPER elegáns, fém hitelkártya és névjegykártya tartója nemcsak igényes megjelenésű kiegészítője táskánknak, de nagyon praktikus a hétköznapokban. A szett tartalmaz 1 db kártytartót és 1 db pénzcsipeszt díszdobozban.

A Philippi COOPER bankkártya tartójának oldalán egy pénzcsipesz van elhelyezve, így a fizetés alkalmával a papírpénzt is kéznél tarthatjuk nemcsak a hitelkártyákat.

Az RFID rádiófrekvenciás azonosítás innovatív megoldást nyújt adataink gyors leolvasására. A bankkártyán lévő mágnescsík segítségével, egy érintéssel képesek vagyunk ma már fizetni, azonban ez a gyors funkció egyben rengeteg veszélyt is jelent, féltve őrzött adataink számára. Egy mellettünk álló vadidegen is képes akár a káryánkat leolvasni, azonban a COOPER hitelkártyatartó megbízhatóan védi ezeket az információkat a kiolvasástól, a legmodernebb, leginnovatívabb védelmi technológiával látták el.

A COOPER hitelkártya- és névjegykártya tartó letisztult formájával, elegáns megjelenésével, divatos színvilágával kíválóan alkalmas ajándékként is. Alumíniumból készült névjegykártya- és hitelkártya tartó amelett hogy nagyon szép és praktikus, időtálló, magas minőségről árulkodik.

A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

Anyag: alumínium

Szín: fekete

Méret: 1 x 9 x 6 cm

Cikkszám: 218002

Gyártó: Philippi

 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
218002
Szín
Fekete

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...