bulb vaza antik bronz s
bulb vaza antik bronz s
bulb vaza antik bronz s
PHILIPPI

Bulb váza antik bronz S

19 900 Ft
Szín
Szín:   Bronz barna
Bronz barna
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Látványos, praktikus, szemet gyönyörködtető. Az antikolt BULB váza minden igényt kielégít, és minden stílusú enteriőrben elegánsan és dekoratívan megtalálja helyét. 

A Philippi vázája, az BULB váza praktikus, mert méretének köszönhetően akár több kedvenc szobanövényünket is bátran elhelyezhetjük benne, ugyanis bőven van benne hely, továbbá kialakítása egyedi keskeny kialakítása miatt szűkebb helyen is kényelmesen elfér.

Minden BULB váza kézzel, acélból készült, antik bronz szín kivitelezéssel, mely tulajdonsághoz számos előny társul. A magas minőségű acélnak köszönhetően vázánk időtálló lesz, továbbá mivel bronz színű, így minden enteriőrbe elegánsan passzol. Antik bronz színének köszönhető még az is, hogy a Philippi vázája ötletes karácsonyi ajándék, ugyanis tökéletesen beleillik az ünnepi hangulatba, dekorációba!

A Philippi BULB váza különlegessége még, hogy keskeny nyílásától a hasáig öblösen mélyül, így az élő, vagy tartós virágokból is pazar kompozíciót lehet bele helyezni.

A Philippi BULB antikolt váza egy kisebb S és nagyobb L méretben is kapható, így akár a két váza együttesen még hangulatosabb enteriőrt eredményez.

Igazi remekműről beszélhetünk, a Philippi BULB vázán az elegancia és szenvedély érződik, melyben kedvenc virágainkat úgy helyezhetjük el, hogy az szemet gyönyörködtet.

Nem csak étkező asztalunk, de nappalink és irodánk kíváló dekorációja is egyben. Egy szép és illatos virág, egy gyönyörű vázában különlegessé teszi a hétköznapokat.

Antik bronz színének köszönhetően, a Philippi BULB vázája ötletes karácsonyi ajándék, ugyanis tökéletesen beleillik az ünnepi hangulatba, dekorációba!

A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
202020
Szín
Bronz barna
Méret
8 x 16 x 6 cm
Anyag
Rozsdamentes acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk!
2023. 03. 04.
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk! Gyerünk a szabadba! A jó idő közeledte bizonyos rituálékat, rítusokat hoz magával. Hogy pontosan ez mit jelent, az egyénenként változik, de az az egy dolog biztos, hogy elkezdünk erősen vágyódni a szabadba. Szeretnénk minél több időt a jó levegőn tölteni, szó szerint sze...