azalea fogmosopohar kek
azalea fogmosopohar kek
GEDY S.p.A

Azalea fogmosópohár kék

Szín
Szín:   Kék
Fehér
Lila
A terméket jelenleg nem forgalmazzuk.
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az Gedy AZALEA fogmosópohár formája egy vízcseppre hasonlít, így tökéletesen illeszkedik a vizes fürdőszobai körülményekbe.

Az AZALEA fogmosópohara elegáns megjelenéshez nem csak kecses vonalvezetése járul hozzá, de gyöngyházfénye is. Emellett az elegancia mellett élénk színeivel vidámabb hangulatot tud hozni fürdőszobánkba. Nem csak kék színben, de lilában is kapható. Ha viszont nekünk elég egy elegánsabb darab és nem vágyunk színesre fehér kivitelben is kapható.

Az AZALEA fogmosópohár teljes mértékben vízálló és idővel sem fog elszíneződni, így fürdőszobánk hosszútávú gyöngyszeme lehet és nem kell egyhamar új termék után néznünk.

Az AZALEA fogmosópohár akár több fogkefét is tud tárolni, így egy nagyobb családnak is tökéletes lehet.

Az AZALEA termékek mindegyike elegáns megjelenésével járul hozzá fürdőszobánk berendezéséhez, emellett két vidám színben is kapható. A termékcsaládban található termékek a WC kefe tartó, a fogmosópohár, a szappanadagoló és a szappantartó.

Anyag: kerámia

Szín: kék

Méret: 9,8 x 13 cm

Cikkszám: AZ98-05

Gyártó: GEDY S.p.A

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
AZ98-05
Szín
Kék

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...