ascot torolkozotarto polc
ascot torolkozotarto polc
GEDY S.p.A

Ascot törölközőtartó polc

34 500 Ft
Szín
Szín:   Króm
Króm
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy ASCOT törölközőtartó polca minimalista, elegáns, modern és dekoratív is egyben. Minden olyan tulajdonságot magában hordoz, amelyekkel ízlésesen lehet dekorálni fürdőszobánkat.

Az ASCOT törölközőtartó polc ugyan csak 1 színben elérhető, annak az egy variációnak olyan részletesen és szemet gyönyörködtetően ki van dolgozva lekerekített formavilága, hogy bármilyen stílusú fürdőszobát ízlésesen és stílusosan dekorál. Színével ellentétben három kivitelben elérhető: sima lekerekített törölközőtartó, törölközőtartó egy plusz rúddal és törölközőtartó dupla résszel.

A Gedy minőségi rozsdamentes acélból állította elő az ASCOT törölközőtartó polcot, melynek köszönhetően hű társunk tud maradni éveken keresztül, hiszen nem korrodálódik, évek múlva is pont olyan lesz, mint újkorában.

Színe króm az ASCOT törölközőtartó polcnak, így bármilyen is legyen a fürdőszobánk színe illeni fog hozzá a tartó.

A Gedy ASCOT törölközőtartó polc állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

Az ASCOT törölközőtartó polc falra szerelhető, így sosem lesz útban.

Az ASCOT termékcsalád igen széles választékkal rendelkezik. Főleg kapaszkodókat találunk benne.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
2744-13
Szín
Króm
Méret
59,5 x 29,5 x 6 cm
Anyag
Rozsdamentes acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...