SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Argenta 5 l szemetes

  GEDY S.p.A

  Argenta 5 l szemetes

  Elérhető színek:
  15.300 Ft
  Termék ár

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Krómszín

  Méret: 20,5 x 26,5 x 27,8 cm

  Cikkszám: 2709-13

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  A Gedy ARGENTA 5 literes szemetese egyszerű, egyenes alakkal rendelkezik. Alapja egy kör, ami kecsessé teszi. Kis méretének köszönhetően bárhol elhelyezhető a lakásban, de akár irodában is. Elsősorban viszont fürdőszobákba ajánljuk.

  Az ARGENTA szemetes a mai világ egyik legnépszerűbb anyagjából, rozsdamentes acélból készült. Króm színéhez bármilyen erősebb vagy letisztultabb színű tárgyat el tudunk helyezni a helyiségekben.

  Az ARGENTA szemetes több praktikus tulajdonsággal rendelkezik. Pedáljával könnyen fel tudjuk nyitni, akkor is, ha tele a kezünk. Fedelének köszönhetően tartalma mindig rejtett marad. Mérete nem túl nagy, így a fürdőszobában, de akár egy irodai asztal alatt is helyet tud foglalni.

  Az ARGENTA termékcsaládban több méretű és alakú, króm színű szemeteseket találunk. Akár nagyobb, akár kisebb méretet keresünk az oldalon megtaláljuk. A rozsdamentes acél termékek, króm színben újszerű, modern kiegészítői és használati tárgyai lehetnek egyaránt a lakásnak és az irodának is.

  Az ARGENTA termékcsalád tökéletes választás azoknak, akik valami egyszerű, de praktikus szemetest keresnek, akár kisebb, akár kicsit nagyobb méretben.

  Anyag: rozsdamentes acél

  Szín: króm

  Méret: 20,5 x 26,5 x 27,8 cm

  Cikkszám: 2709-13

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Ajánlott termékek

  Eros törölközőtartó 60 cm króm

  Ár: 15 300 Ft

  Margherita csúszásgátló 51x51 zöld

  Ár: 9 000 Ft

  Felce fali szappanadagoló

  Ár: 6 800 Ft

  DOUBLE BLACK 00 zuhanycső

  Ár: 3 900 Ft