SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Argenta 5 l szemetes négyzet alakú

  GEDY S.p.A

  Argenta 5 l szemetes négyzet alakú

  Elérhető színek:
  17.200 Ft
  Termék ár

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Krómszín

  Méret: 20,5 x 24 x 30 cm

  Cikkszám: 2309-13

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  A Gedy ARGENTA 5 literes szemetese négyzet alakjának köszönhetően egyszerűen elhelyezhető a lakás bármely pontján, de akár az irodákban is. Kis méretének köszönhetően elsősorban fürdőszobai szemetes.

  Az ARGENTA szemetes a mai világ egyik legnépszerűbb anyagjából, rozsdamentes acélból készült. Króm színéhez bármilyen erősebb vagy letisztultabb színű tárgyat el tudunk helyezni a helyiségekben.

  Az ARGENTA szemetes több praktikus tulajdonsággal rendelkezik. Pedáljával könnyen fel tudjuk nyitni, akkor is, ha tele a kezünk. Fedelének köszönhetően tartalma mindig rejtett marad. Mérete nem túl nagy, így a fürdőszobában, de akár egy irodai asztal alatt is helyet tud foglalni.

  Az ARGENTA termékcsaládban több méretű és alakú, króm színű szemeteseket találunk. Akár nagyobb, akár kisebb méretet keresünk, az oldalon megtaláljuk. A rozsdamentes acél termékek, króm színben újszerű, modern kiegészítői és használati tárgyai lehetnek egyaránt a lakásnak és az irodának is.

  Az ARGENTA termékcsalád tökéletes választás azoknak, akik valami egyszerű, de praktikus szemetest keresnek, akár kisebb, akár kicsit nagyobb méretben.

  Anyag: rozsdamentes acél

  Szín: króm

  Méret: 20,5 x 24 x 30 cm

  Cikkszám: 2309-13

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Ajánlott termékek

  Merlino akasztó fehér

  Ár: 3 100 Ft

  Brisa elektromos kézszárító fehér

  Ár: 80 500 Ft

  Quadrotto WC kefe tartó fekete

  Ár: 11 500 Ft

  Tracce zuhanyfüggöny 240x200

  Ár: 7 400 Ft