20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Ara szappantartó fehér
  Ara szappantartó fehér

  BLOMUS

  Ara szappantartó fehér

  Elérhető színek:
  8.400 Ft
  Termék ár

  Anyag: Műkő

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Fehér

  Cikkszám: 68853

  Gyártó: BLOMUS

  Termék Információk

  Stílussal ruházza fel fürdőszobánkat az ARA szappantartó egyedi anyagösszetételének köszönhetően. A rozsdamentes acél és a poliszton kombinációja amellett, hogy rendkívül szépen harmonizál, időtállóvá teszi szappantartónkat. 

  Az ARA szappantartó legalább annyira hatásos, mint amennyire letisztult. A Blomus által alkotott szemet gyönyörködtető formavilág egyedivé varázsolta az ARA fürdőszobai termékeket.

  A Blomus a rozsdamentes acéllal eleganciát, a mesterséges kővel pedig természetességet kölcsönzött az ARA szappantartónak, melyek együttes kontrasztja kifejezetten egyedivé teszi szappantartónkat. 

  Az ARA szappantartóban ékszereinket, számunkra kedves tárgyainkat is tárolhatjuk, hiszen modern és letisztult megjelenést kölcsönöz nekik, tárolóként használva. 

  Az ARA szappantartót további 4 színben tette elérhetővé a Blomus, hogy minden stílusú fürdőszobában könnyedén helyet találjunk neki. 

  Az Blomus több terméket is készített az ARA termékcsaládhoz, melyek együttes használatával egyedi és kreatív vizuális élményt tudunk kölcsönözni fürdőszobánknak. 

  Anyag: matt rozsdamentes acél, poliszton

  Szín: fehér

  Méter: 3,5 x 12,1 x 12,1 cm

  Cikkszám: 68853

  Gyártó: BLOMUS

  Ajánlott termékek

  Pilar mélytányér sötétszürke

  Ár: 6 600 Ft

  Menoto WC kefe és WC papír tartó dupla fényes króm

  Ár: 75 900 Ft