20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Ara kifordítható tárolókosár L homok/bézs
  Ara kifordítható tárolókosár L homok/bézs

  BLOMUS

  Ara kifordítható tárolókosár L homok/bézs

  Elérhető színek:
  8.400 Ft
  Termék ár

  Anyag: Műselyem

  Szín: Bézs

  Szín: Homokszín

  Méret: 7 x 12 x 24 cm

  Cikkszám: 68898

  Gyártó: BLOMUS

  Termék Információk

  A tisztaság és rendezettség mindenki számára fontos, mely fenntartásában kiváló segítséget fog nyújtani az ARA kifordítható tárolókosár. 

  Az ARA egyedi tulajdonsága, hogy kifordítható, így több helyiségben is stílusosan el tudjuk helyezni, továbbá ha egy idő után megunjuk, akkor csak ki kell fordítani, és teljesen új dekorációs elemként is szolgálhat minket. 

  A Blomus műselyemből készítette az ARA tárolókosarat, melynek köszönhetően vízlepergetővé vált, továbbá ha bármilyen szennyeződés éri, könnyen meg tudjuk tisztítani, így garantáltan sokáig ízléses dekorációként tündökölhet konyhánkban, fürdőszobánkban. 

  Az ARA kifordítható tárolókosár különleges anyagának köszönhetően kellemes az érintése, mintha pamutból készült volna, viszont további előnye, hogy a műselyem anyaga miatt nem szöszöl, így sokkal tisztább, mint a pamut.

  A Blomus több színben és kivitelben tette elérhetővé számunkra az ARA kifordítható tárolókosarat, így könnyebben megtalálhatjuk a számunkra legkedvezőbbet, mely ízlésesen szolgálhat majd minket fürdőszobánkban vagy konyhánkban. 

  Anyag: műselyem

  Szín: homok, bézs

  Méret: 7 x 12 x 24 cm

  Cikkszám: 68898

  Gyártó: BLOMUS

  Ajánlott termékek

  Ninfea rendszerező tálca

  Ár: 14 800 Ft