20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Ara kifordítható tárolókosár XL homok/bézs

  BLOMUS

  Ara kifordítható tárolókosár XL homok/bézs

  Elérhető színek:
  18.300 Ft
  Termék ár

  Anyag: Műselyem

  Szín: Bézs

  Szín: Homokszín

  Méret: 26 x 23 x 23 cm

  Cikkszám: 69036

  Gyártó: BLOMUS

  Termék Információk

  A tisztaság és rendezettség mindenki számára fontos, mely fenntartásában kiváló segítséget fog nyújtani az ARA kifordítható tárolókosár. 

  Az ARA egyedi tulajdonsága, hogy kifordítható, így több helyiségben is stílusosan el tudjuk helyezni, továbbá ha egy idő után megunjuk, akkor csak ki kell fordítani, és teljesen új dekorációs elemként is szolgálhat minket. 

  A Blomus műselyemből készítette az ARA tárolókosarat, melynek köszönhetően vízlepergetővé vált, továbbá ha bármilyen szennyeződés éri, könnyen meg tudjuk tisztítani, így garantáltan sokáig ízléses dekorációként tündökölhet konyhánkban, fürdőszobánkban. 

  Az ARA kifordítható tárolókosár különleges anyagának köszönhetően kellemes az érintése, mintha pamutból készült volna, viszont további előnye, hogy a műselyem anyaga miatt nem szöszöl, így sokkal tisztább, mint a pamut.

  A Blomus több színben és kivitelben tette elérhetővé számunkra az ARA kifordítható tárolókosarat, így könnyebben megtalálhatjuk a számunkra legkedvezőbbet, mely ízlésesen szolgálhat majd minket fürdőszobánkban vagy konyhánkban. 

  Anyag: műselyem

  Szín: homok, bézs

  Méret: 26 x 23 x 23 cm

  Cikkszám: 69036

  Gyártó: BLOMUS

  Ajánlott termékek

  Akto lyukasztó

  Ár: 45 100 Ft 29 900 Ft

  Sito tányéralátét antracit, szürke

  Ár: 2 100 Ft 1 900 Ft

  Stay puff antracit

  Ár: 43 500 Ft